Head of Gurcan International

Bedrettin Gürcan

img
Bedrettin Gürcan is een blockchain-juridisch expert en oprichter van Gurcan Partners, een internationaal advocaten- en adviesbureau gevestigd in Warschau, Praag, Istanbul, Düsseldorf, Boedapest, New York, Tallinn, Belgrado, Dubai en Singapore.

Hij is advocaat en ondernemer en houdt zich bezig met legal tech. Bedrettin Gürcan is lid van twee balies van de balie van Istanbul en de balie van Boedapest (buitenlands juridisch adviseur).
Hij is een gevorderde Engelse spreker en spreekt ook Italiaans, Turks en Hongaars. Zijn werkgebied ligt vooral op het gebied van IT-recht, internationaal ondernemingsrecht en vastgoedrecht.

Hij voltooide zijn Master Internationale Betrekkingen aan de Budapest Business School en vervolgde zijn LLM (Master Privaatrecht) aan de Universiteit van Istanbul. Hij voltooide en presenteerde zijn academische scriptie over het juridische raamwerk van cryptocurrencies en ICO’s in 2018.
Hij vervolgt zijn Ph.D. onderzoek naar het juridische kader van blockchain-technologie in Hongarije.

Hij is een schrijver op het gebied van blockchain.
Hij is een actieve ondernemer. Hij is de oprichter van Hukuk Deposu (eerste AI-advocaat in Turkije), Blockchain Law Lab (internationaal adviesbureau, focus op het juridische raamwerk van Blockchain Tech) en LawInOnline.

Hij heeft een sterke academische achtergrond en onderzoekers.

Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met mij op.

Publicaties:

 • Verschillende dimensies en aspecten van de juridische problemen van de blockchain-technologie, vergelijkende werkdocumenten over recht – deel 3. nr. 1. 2019
  (https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3475940)
 • Het juridische raamwerk van cryptocurrencies en ICO’s, Budapest Business School, masterproef
 • Blockchain, virtuele valuta, het witwassen van geld en mogelijke manieren om Blockchain-technologie toe te passen voor de bescherming van bedrijfsgeheimen
 • en voor andere publicaties: https://independent.academia.edu/BedrettinG%C3%BCrcan

Academische conferenties:

 1. Blockchain International Science Conference, Edinburgh Napier University, 11 maart 2020, gepresenteerd onderwerp ” Blockchain en internationale jurisdictie ”
 2. ICBEMM, Universiteit van Oxford, 2-4 maart 2020 gepresenteerd onderwerp ” Jurisdictie van Blockchain ”
 3. Legal Revolution, Kap Europe, 4-5 december 2019 Gepresenteerd onderwerp ” Blockchain ”
 4. IV. WIPS, Workshop over intellectuele eigendomsrechten, Universiteit van Szeged, 10 mei 2019, gepresenteerd onderwerp ” Blockchain en IP-recht ”
 5. Conferentie over rechtsvergelijkende methodologie, Universiteit van Szeged, 13 december 2019,
 6. Workshop, Innovativ Tarsadalom, Universiteit van Szeged